За какво да гледаме при покупката на Анцунг

За какво да гледаме при покупката на Анцунг

За какво да гледате при покупката на анцунг?

Думата анцунг е по скоро разговорна в нашия език. Правилната дума е анцуг и идва от немската дума ancug , което означава спортен костюм или комплект спортно горнище и спортно долнище.

Ние от Sportmag.bg  може да облечем вас и вашите близки хора с подходящите спортни екипи , така че да се откроите от тълпата.

Разполагаме с широка гама анцунзи от водещи български производители на супер цени !Тъй като спортните анцунзи стават все по модерни и актуални и пазарът на този вид облекло се разраства ,ние се стремим да задоволим и най- капризните вкусове !

Понякога закупуването на анцунг , може да ви даде тласък да започнете да спортувате.Което е супер , тъй като спорта действа не само добре на физиката а и на психиката ни .

Покупката на анцунг е по важна отколкото , може да предположим . Тя ни помага не само да спортуваме , но и да поддържаме доброто си здраве и тонус . Ако не си поръчаме правилния анцунг , може да се почуствуваме  дискомфортно по време на своето спортуване . Затова е важно да помислим преди да поръчаме .

Търсете качеството !

Качеството е важно , особенно при спортния анцунг , тъй като го носим не само на игралното поле , а и извън него. Добре е да се помисли кои материи са най подходящи за спорта , който практикувате . Изберете анцунг въз основа на спорта ,който тренирате . Това , което носите във фитнеса ще е различно от това с което играете голф на открито . Помислете и за различните метеорологични условия , особенно , ако спортувате навън ще имате нужда от разнообразни спортни анцунзи за да може да ги сменяте в зависимост от температурите .

В този блог ще ви споделим основни тактики при избора на анцунг за фитнеса или дома.

При избора на нов анцунг гледаме на първо място удобството,след това качеството на материята, кройката, дали има еластичност , лекота и съответно неговото приложение.

Спрете се на подходящата материя анцунг . В днешно време има най различни предложения .

Съветваме ви да прецените за къде ще ползвате анцунга.

За фитнеса трябва да изберете анцунг , който има еластичност , не запарва и попива потта ,

това е памучния анцунг . За работа и за дома бих ви препоръчал анцунг от материя рашел /вид

полиестерна материя/ , това е най-здравата и най-издръжливата във времето материя за анцунг , но тази материя няма еластичност и не се разпъва.

От полиестерната материя има и по луксозен анцунг , тази материя се казва полиамид .

Тя е мека на допир и има еластичност , също е и много издръжлива във времето .

И накрая да спомена и за познатия класически шушляков анцунг .Тази материя анцунг не е

еластична и не се разпъва.Предимствата на този анцунг са че предпазва от вятър и намокряне

и може да се използва при излети в планината.

Нужно да обърнем внимание и на кройката на анцунга . Има анцунзи с нормална права кройка , а също и със стеснена кройка ,като така наречените Slim модели анцунзи,които описват тялото.

Важно е да отбележим и как да си изберете правилния размер анцунг.

Най-добре ,може да се ориентирате по вашите височина и килограми , като килограмите са по важния показател . Старайте се да уцелите максимално точно размера на анцунга за да се чувствувате удобно и комфортно.Винаги може да се свържете с нас по имейл или телефон за

да ви консултираме за правилният размер анцунг . Ако вземете по малък размер анцунг той ще ви ограничи в известна степен свободното движение.

Подобна е ситуацията и с големия размер анцунг . Възможноста да ви е по широк е реална.

Нашите продукти отговарят на стандартната българска номерация за анцунзи .

Но не се притеснявайте при нас в sportmag.bg винаги , може да замените своя анцунг бързо и лесно!

Относно цветовата гама в днешно време има голямо разнообразие на цветове , както за мъжките анцунзи , така и за дамските.За Зимния сезон по предпочитани са анцунзите  в тъмната гама , докато за лятото са характерни по светлите и цветни  анцунзи .

Бих отбелязал , че и поддръжката на екипите е също много важна част . Не оставяйте изпотения си анцунг в сака , тъй като той се намачква и запарва .Желателно е след тренировка и спорт да се изпира на нужните градуси в зависимост от неговата материя ,тази информация ,може да видите на етикета на продукта , за да е чист и да не се повреди самият анцунг , а и така ще се чувствате по приятно и комфортно .

Защо да изберем анцунг точно от Sportmag.bg ?

Всички екипи , които предлагаме са изработени от качествени материи и са произведени в България . Моделите които предлагаме са винаги нови и актуални и следват световните модни тенденции . Разполагаме със складови наличности . Доставката при нас е бърза и коректна . Изпращаме пратките още същия ден .Имате възможност да прегледате пратката , също така може да върнете или замените анцунга с друг размер по ваше желание .

Нашата фирма е успяла да се наложи на българския пазар за спортни дрехи със своето качество , цена , лоялност и коректност .

Екипа ни от специалисти е винаги готов да отговори на всички ваши въпроси , както го прави вече доста години и се е доказал пред своите дългогодишни клиенти .

С гордост може да заявим ,че благодарение на доверието на нашите клиенти към нас , ние сме постигнали много и сме успели да затвърдим нашия бранд Sportmag.bg , като един от водещите брандове в България за спортно облекло !

Още веднъж ви благодарим безкрайно много мили наши клиенти и се надявам и за в бъдеще да ни останете верни , както и ние на вас . Надяваме да привлечем още доста доволни клиенти ! Желаем ви приятно сърфиране и пазаруване в нашият онлайн магазин Sportmag.bg и ви желаем много здраве , щастие и много положителни емоции на вас , вашите близки и приятели !

Успех в пазаруването!

Анцунг - 1Анцунг - Изгодни цени



Етикети: